Шпроти в лаваші

Цей простий, але дуже смачний рецепт стане чудовим доповненням до вашого святкового столу або легкою закускою на вечерю. Приготування рулету зі шпротами з лаваша не займе багато часу, але результат потішить вас насиченим смаком і ароматом. Поєднання шпрот, яєць, часнику та майонезу додасть страві пікантності, а лаваш зробить її ситною та апетитною.

Інгредієнти

  • Лаваш 2 рулони;
  • Цибуля ріпкою середня;
  • Банка шпрот;
  • Часник 5 зубчиків;
  • 2 Яйця курячих;
  • Майонез на око;
  • 1 морквина;
  • Рис 1 пакетик makfa;
  • Сіль як бажаєте;
  • Перець перемелений чорний.

Готування страви

Візьмемо яйця і зваримо їх круто, з подальшим охолодженням. У протвині укладаємо лаваш і змащуємо майонезом і дрібно порубаним часником. Беремо тертку і протираємо яйця після охолодження. Розташовуємо їх поверх майонезу і кладемо ще лаваш. Повторюємо процедуру описану вище, тільки з додаванням шпротної консерви. Згортаємо в рулет, прибираємо для настою в холодильник. А через хоча б годину розрізаємо на шматки і їмо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *