
Цей простий, але дуже смачний рецепт стане чудовим доповненням до вашого святкового столу або легкою закускою на вечерю. Приготування рулету зі шпротами з лаваша не займе багато часу, але результат потішить вас насиченим смаком і ароматом. Поєднання шпрот, яєць, часнику та майонезу додасть страві пікантності, а лаваш зробить її ситною та апетитною.
Інгредієнти
- Лаваш 2 рулони;
- Цибуля ріпкою середня;
- Банка шпрот;
- Часник 5 зубчиків;
- 2 Яйця курячих;
- Майонез на око;
- 1 морквина;
- Рис 1 пакетик makfa;
- Сіль як бажаєте;
- Перець перемелений чорний.
Готування страви
Візьмемо яйця і зваримо їх круто, з подальшим охолодженням. У протвині укладаємо лаваш і змащуємо майонезом і дрібно порубаним часником. Беремо тертку і протираємо яйця після охолодження. Розташовуємо їх поверх майонезу і кладемо ще лаваш. Повторюємо процедуру описану вище, тільки з додаванням шпротної консерви. Згортаємо в рулет, прибираємо для настою в холодильник. А через хоча б годину розрізаємо на шматки і їмо.