Куриные котлеты с капустой

Навряд чи знайдеться людина, якій не сподобаються курячі котлети. До того ж, куряче м’ясо вважається дієтичним, тому цю страву можна додавати до раціону не тільки дорослих людей, а й дітей. Ці котлети незвичайні, бо в них додається капуста та кефір.

Інгредієнти

  • курячого філе (500 г),
  • одна середня цибулина,
  • кефір або йогурт (3/4 чашки),
  • маленька булочка білого хліба (замочувати в молоці),
  • свіжа капуста (невеликий шматок),
  • курячий жовток,
  • зубчик часнику,
  • 1 ложка вершків.

Покроковий рецепт приготування курячих котлет

Куряче філе, капусту та цибулину поріжте на невеликі шматочки. Замочений у молоці білий хліб, шматочки філе, капусту і цибулину пропустіть через м’ясорубку.

Гарненько вимішайте отриману масу.

Додайте кефір, жовток, часник, видавлений за допомогою часникодавки, і знову добре перемішайте.

Для того щоб надати котлетам соковитості, додайте чайну ложку вершків або жирної сметани. Смак страви покращиться, якщо ви покладете в котлети трохи запашного перцю, мускатного горіха і куркуми. Наприкінці додайте чайну ложку солі. Знову вимішайте масу. Взявши миску, насипте в неї панірувальні сухарі. Налийте в сковороду кукурудзяну олію. Сформуйте кульки, вмочіть їх у панірувальні сухарі, і викладайте на попередньо розігріту сковороду.
Смажте котлети з двох боків.