мясной кекс рецепт

Подайте на сніданок цей витвір – м’ясний кекс, і ваші домашні будуть у захваті

Інгредієнти

  • 1 склянка просіяного борошна
  • 400 г ковбаси або копченого м’яса
  • 100 г грибів
  • 100 мл сметани
  • 70 мл майонезу
  • 200 г кукурудзи консервованої
  • 100 г твердого сиру
  • 3 шт. яйця
  • 1 ч. ложка розпушувача
  • зелень, зелена цибуля
  • сіль, перець мелений, коріандр

Приготування

Вмикаємо духовку і виставляємо температуру 180 – 200°С.

Змішуємо сметану, майонез, яйця, а після все добре збиваємо міксером або вінчиком.

Додаємо борошно, розпушувач і знову перемішуємо добре.

Додаємо кукурудзу.

М’ясо (ковбасу), сир, гриби нарізаємо на невеликі кубики, усе додаємо до нашої маси.

Зелень, зелену цибулю дрібно подрібнюємо ножем і додаємо все в тісто, добре перемішуємо до повного з’єднання.

Викладаємо всю нашу підготовлену масу у форму. Пам’ятайте, що об’єм у духовці збільшиться (масу викладаємо на 1/2 форми), змащену олією (можна використовувати силіконові формочки для випікання кексів).

Тоді для кожної людини буде свій м’ясний кекс. Форму (и) ставимо в духовку на 25 – 40 хвилин. Час змінюйте від форми, якщо це велика форма, тоді часу необхідно більше, якщо це маленькі формочки, час зменшуйте. Обов’язково перевіряйте м’ясний кекс і стежте за готовністю.